jueves, 17 de septiembre de 2009

MÉS ALUMNES EN FONAMENTS

Hem començat el curs amb la sorpresa i satisfacció de vore com cada any tenim més alumnes matriculats en l´assignatura de fonaments lèxics. És una sort que aquesta optativa siga recolçada des del centre i la nostra tasca docent valorada.

Amb la vintena d´alumnes nous seguirem publicant en aquest blog amb nom pretenciós. Este matí he provat d´explicar-los en classe perquè califique així "Discipuli Minervae" i a la fí m´he despistat i no he aclarit el concepte. Ho deixem com matèria pendent.

També havia quedat amb ells que els facilitaria el cuestionari sobre el llibre de lectura que tenen per al curs: El genio del idioma i així tenen l´enllaç a la pàgina de googlepages on el trobaran.

Espere que les bones vibracions que el grup m´inspira es facen realitat i ens deleiten amb posts interessants al llarg del curs.

4 comentarios:

Ana Ovando dijo...

Enhorabuena por el aumento de alumnos, es una señal indiscutible de la buena salud de nuestras materias, a pesar de la administración, la sociedad y todos los que siguen hablando de "lenguas muertas". De muertas, nada de nada.

Me alegro de este buen comienzo de curso. A ver si nos vemos pronto, aunque sea en algún curso.

M dijo...

Ohhh! Quins records tornar a aquest blog que van fundar! jaja com pasa el temps, encara em recorde quan vam traure el nom!!
Anime a tots els nous alumnes a que disfruten cada moment d'aquesta asignatura que es de la que més bon record guarde! de verés!
Una abraçada ;)

merleta dijo...

Gracias Ana por tu comentario. También yo sé que tú arrasas con los referentes clásicos: felicidades y hasta pronto (espero).

merleta dijo...

Vaya Mónica!! ¿te acuerdas de cuando elegistéis el nombre del blog? Un éxito: ya lo ves. Pronto nuevos compañeros empezarán a publicar sus entradas. Mucho éxito en la carrera que empiezas.