viernes, 1 de abril de 2011

Tribus urbanes

En aquest post explicaré algunes classes de tribus urbanes. Una tribu urbana és un grup de gent que es comporta d'acord amb ideologies d'una subcultura, que s'origina i es desenrotlla.


Emo: La cultura emo original naix en els anys 80 com un estil musical derivat del punk hardcore americà. L´ origen del nom és discutible. Tenen una visió negativa de la vida i solen mostrar-se al món com a pessimistes. Hi ha emos que practiquen la autoflagel·lació. Solen anar vestits amb el cabell cobrint una part de la cara, pírcings, camisetas i pantalons ajustats. En general sempre van de negre inclós el cabell però solen portar algún complement amb color.



Flogger: Es coneix així a una moda adolescent originària d'Argentina, que està relacionada amb el Fotolog, un lloc web on es posen fotos i comentaris. Sorgida de l'estil glam. Van vestits amb els pantalons pitillo i camisetes amples. El seu cabell sempre porta flequillo i van de colors molt llamatius.




Visuals: Va ser creat a finals de la década dels 80 tenint com a referent el glam Visual Scandals i la banda japonesa de Heavy metal. Té com a característica el culte per l'estetic. Vestisen de forma extravagant, a més, que el cabell el porten de forma especial.




Aquesta informació l'he tret de www.detribusurbanas.com

No hay comentarios: