miércoles, 17 de junio de 2009

ADÉU

Fa cosa de nou mesos, començàrem una nova etapa en la nostra vida, ni més ni menys que primer de BATXILLER ! Amb moltes ganes i un poc de por donàrem la benvinguda al nou curs, i juntament amb aquest a noves asignatures, una d'elles Fonaments Lèxics.
Tan sòls queda una semaneta per a finalitzar el curs i poder gaudir plenament de les vacances d'estiu (unes vacances més que merescudes), però tot i això no podem oblidar que ha sigut un curs difícil, amb molts treballs, exàmens ... i amb molt poc de temps ! Llevat d'això també hi ha hagut lloc per a moments més relaxants i entretinguts, un d'eixos moments eren les classes de Fonaments Lèxics, on a part d'aprendre etimología, històries dels nostres avantpassats i algunes que altres anècdotes; hem pogut estar en contacte alumnes de ciències i de lletres ... una experiència més que gratificant !
Des d'ací, recomane als alumnes que el proper any cursen 1r de BATXILLER l'elecció de Fonaments Lèxics com asignatura optativa, una elecció que segur els sorpren i no els deixarà per a res indiferent.
Al cap d'avall, ha estat un bon curs, amb els seus més i els seus menys ... però un bon curs. En poc més de dos mesos ens veiem una altra volta, això sí, cursant 2n de BATXILLER i amb la temuda Selectivitat sempre present... Tan sòls em resta agrair a totes les persones que han fet, una volta més, fer-me sentir com en ma casa. Adéu a tots, ha estat un plaer !

No hay comentarios: