miércoles, 17 de junio de 2009

ELS CURS S´ACABA


Hola, encara que falta només una setmana per que s´acabe el curs la feina pareix que no s´acaba, encara queden un grapat d´examens per fer. Aquestos dies la calor ha passat a allotjar-se a les nostres aules , cosa que fà les nostre classes encara un poquet més pesades de lo que ho són habitualment.

Durant aquest primer curs de batxillerat hem tingut l´oportunitat d´aprendre moltes coses estudiant i ficant una miqueta d´esforç per la nostra part, encara que durant aquestos últims mesos ha sigut un poc pesat.

Si ens centrem en l´asignatura de FONAMENTS LÈXICS podriem dir que hem aprés una gran quantitat de vocabulari, i gran part d´ell pot ser que ens siga útil per a la nostra vida quotidiana. Encara recorde les primeres classes quan ens pareixia que mai podriem arribar a memoritzar i adaptar al nostre vocabulari una quantitat tan gran de paraules, tot i això crec que més o menys ho hem aconseguit.

Però memoritzar paraules no és la única cosa que hem fet en aquesta classe, hem ficat a prova els nostres coneixements amb jocs, hem vist algunes pel·lícules i inclús hem fet una excursió a uns museus molt interessants de Nules. Podriem dir que no hem perdut el temps i a més ens hem divertit.

Per la meua part només em queda invitar a tots els alumnes de quart de ESO a cursar aquesta optativa l´any que vé i desitjar unes bones vacances a tot el món.

1 comentario:

Neo! dijo...

Molt bé m'agrada molt el teu