miércoles, 24 de septiembre de 2008

El meu primer post.

Em diuen Lorena Ripollés i al llarg d'aquest curs aniré col·laborant amb aquest blog, al igual que els meus companys matriculats en fonaments lèxics.

Aquest primer post tracta sobre l'etimologia del meu nom, Lorena. Aquest va sorgir a finals del segle XVII en França, com a grup ideològic denominat " La dinastía de Lorena". El nom de Lorena ( Lorraine ) , a més d'evocar els atractius d'una rica i fèrtil regió també fa referencia a persones amb una forta personalitat, que saben com afrontar-se al desafiament i el risc. Lluitadores i perseverants, totes les persones que així s'anomenen són afectuoses i efusives, encara que a voltes un poc testarudes i impulsives.

Bastants personatges cèlebres tenen asociat aquest nom; com és el cas de dos models espanyoles. Lorena Bernal (en la foto), nascuda en Tucumán ( Argentina ) però criada en San Sebastià, deu la seva popularitat a que va resultar guanyadora en el concurs de Miss Espanyacelebrat en 1999. Actualment alterna la seva faceta de model amb la d'actriu, a part de col·laborar en distints programes de televisió. Una altra bellessa en el món de la moda és Lorena Van Heerde que amb tant sols dèsset anys es va convertir en la primera Miss espanyola del segle XXI. En l' actualitat encara no té molt clar cap a on encaminar els seus passos: li agrada la passarel·la però també interpretar; no descarta continuar estudiant i titular-se en Odontologia.

7 comentarios:

M dijo...

Enhorabona per la primera entrada!
Espere que tant tu com tots continueu aquesta feïna que és sense dubte una de les més amenes d'aquesta asignatura!
Un beset!

Lorena Ripollés dijo...

Moltes gràcies Mónica ! En certa forma tu eres la responsable de que estiga donant fonaments lèxics. Gràcies per recomanar-m'ho, segur que no em penedisc. Gràcies per passar-te.
Un bes.

Carlos dijo...

M'alegre que també estigues en fonaments i que publiques en aquest blog. La veritat que no sabia que el teu nom provenia de França. A més, les caracteristiques que feies referència, coincidixen amb tu. Pense que el teu primer post está més que complet i treballat que el meu. Bueno, ja ens veïem després.

Anónimo dijo...

Lorena,has fet un bon treball amb el teu post, és molt interesant i molt cridaner i a mi personalment m`agradat molt.

Anónimo dijo...

Lorena,has fet un bon treball amb el teu post, és molt interesant i molt cridaner i a mi personalment m`agradat molt.

paula garre dijo...

hola,Lorena,me parece quetu blog esta muy completo,creo que tiene de todo un poco y me parece muy interesante

yuliana dijo...

hola ,lorena solo decirte que me parece q para ser tu primer post esta muy bién .