lunes, 29 de septiembre de 2008

MI NO COMPRENDER


Por las caras que ponen a veces los alumnos/-as en clase, una pensaría que la entienden como el de la viñeta.

¿Exagero????
Espero vuestros comentarios,
discipuli/-ae.

10 comentarios:

El talò d'Aquiles dijo...

Hola, doncs la veritat és que sí, moltes vegades quan no entenem fique´m una cara molt estranya,però pense que és millor admitir que no ho entenem que dissimular-ho.

Neo! dijo...

Ho sent greu ,Merche, que mirant les nostres cares tingues la sensació de que passem del tema o que no comprenem les coses
Pero has de entendre que entre l'ínstitut i les activitats extraescolars (jo almenys)estem esgotats y tal vegada els nostres "caretos" no siguen els més apropiats per donar clase.

Rocio dijo...

¿Tanto se nos ha notado? ¡Nuestros esfuerzos han sido en balde! Tendremos que asistir a clases de interpretación para practicar nuevas caras de "lo estoy entendiendo todo".
La ilustración es muy graciosa y la verdad es que algo de razón si que tienes.

Neus dijo...

La veritat és que a vegades podem no entendre massa el que diu un professor, però crec que no arriba a ser tan exagerat com en la viñeta, ho conseguim dissimular millor. Encara que en realitat, es més recomanable dir un "no ho entenc" a hora, que en el dia de l'exàmen on desgraciadament no ens va a poder contestar el professor. El títol m'ha paregut molt genial, quan he vist la entrada en google m'he quedat amb ganes de saber de que anava tot això.

pau gonzalez dijo...

Bé, és veritat que de vegades quan no antenem alguna cosa fiquem cares extranyes, però també és una forma d`expresar la nostra confusió, encara que de vegades aquesta confusió és deguda a la nostra falta d`atenció i no per "culpa" del profesor.

omar dijo...

Estoy contigo cuando dices que hacemos caras de no entender ni papa,pero tambien creo que nosotros intentamos retener lo máximo cuando nos lo explicas.Además estas nuevas letras griegas,asi como nuevas palabras no las habiamos visto nunca.Espero que mejoremos.

Carlos dijo...

Hola, "Merche". No exageres res de res. Pense que, normalment quan els professors et ensenyen algo nou i, a més, pareix complicat, es normal la cara que fiquem.

Lorena Ripollés dijo...

Hola! Sincerament, no puc negar que de vegades ens despistem mirant les musaranyes o fiquem caruses com dient " no sé de què em parla ..." . Però què millor que preguntar quan no entenem alguna cosa, no creus, Merche ? Segueix treballant com fins ara, tots els esforços donen el seu fruit !

Vanessa dijo...

Hola!
es verdad que a veces hacemos unas caras muy raras ,pero bueno supongo que es normal,le pasa a todo el mundo.
Cuando algo nos parece complicado nos solemos despistar!
Espero que vayamos mejorando día a día:)

Unknown dijo...

Hola, pues la verdad es que tienes razón. Hay veces que estamos mirando la pared o simplemente no entendemos nada.